Fasthold medlemmer på tværs af medier

Onsdag den 26. august blev konferencen ‘Godt indhold og sammenhængende medlemskommunikation’ (eller blot ‘Medlemsengagement’) afholdt i København. Jeg måtte inddrage min frokostpause for at holde trit med tweets fra dagen, men det var det værd! Næste gang må jeg med. Tak til jer, der tweetede løs og gjorde det mindre ærgerligt at sidde på pinden lige netop dén dag.

Digital kommunikation er stadig nyt for mange

Noget, jeg blev overrasket over at høre, er, at det viser sig, at omkring halvdelen af de deltagende organisationer stadig er på vej væk fra trykte magasiner. Digital kommunikation er stadig nyt. Når størstedelen af organisationernes potentielle medlemmer eller bidragsydere benytter sig af digitale medier i deres hverdag, er det da tankevækkende. Prøv at overveje, de muligheder der endnu ligger i at rykke folk på digitale platforme. Vildt interessant diskussion. Heldigvis er det jo netop det digitale felt i medlemsorganisationer, jeg stræber efter at lande i – så jeg må da have gode kort på hånden. :-)

Arrangørerne af konferencen er Medlemsorganisation, som Astrid Haug og Michael Christiansen står bag. Man kan tilmelde sig deres nyhedsbrev for at blive opdateret på lignende arrangementer fremover.

 

 

Når nu du er i gang, så tjek også konferencen fra marts “Medlemsorganisationer på sociale medier”. Bestemt også mange interessante pointer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.